OM GALLERI V58

GALLERI V58 blev grundlagt i foråret 2007 af Eigil Johansen og Ib Chris Steen Sørensen. Vestergade 58, en særlig betydningsfuld adresse i Aarhus’ kultur- og musikhistorie, dannede rammen om galleriets virke de første seks år. Her rådede galleriet over den gamle købmandsgårds ca. 200 m2. I april 2013 flyttede galleriet ind i den historiske, smukke og iøjnefaldende bygning Børnely på Hans Hartvig Seedorffs Stræde 12. GALLERI V58 bevarede sit etablerede navn med reference til dets tidligere residens. I februar 2024 flyttede galleriet til Aarhus Ø nærmere Dagmar Petersens Gade 97 i bygningen SHIP, med udsigt til himmel, hav og lystbåde, som danner de ydre rammer for galleriets nye, moderne og lyse lokaler. 

Galleriet repræsenterer omkring 35 professionelle og dedikerede kunstnere fra hele verden. Disse udgør grundlaget for galleriets soloudstillinger, temaudstillinger og gruppeudstillinger i løbet af året, og forankrer galleriet blandt de mest markante og interessante gallerier i Danmark.

Gennem årene har galleriet deltaget ved adskillige anerkendte kunstmesser, for eksempel Art Herning, Art Copenhagen, Affordable Art Fair Stockholm og Affordable Art Fair Hamburg, samt medvirket i kunsttværfaglige samarbejder bl.a. med Aarhus Billedkunstcenter. På denne måde udforsker galleriet konstant kunstens grænseflader og holder sig kontinuerligt ajour med de stærke nye tendenser og strømninger i kunsten på verdensplan. Herudover arbejder galleriet med en række virksomhedsaftaler, hvor galleriet året igennem bringer fantastiske værker ud til begejstrede virksomheder.

Galleriets kunstnere arbejder med en stærk vifte af unikke udtryk og materialer fra maleri, tegning og foto til keramik, bronze og installationer. Dette giver galleriet mulighed for at tilbyde et anseligt og appellerende sortiment, hvor der altid kan findes en spændende kunst løsning i harmoni med kundens behov. Især den enkelte kundes behov er galleriets absolutte spidskompetence, da det ligger os meget på sinde altid at finde de perfekte og mest holdbare løsninger.

På GALLERI V58 kan vi med stolthed byde dig velkommen til en kunstoplevelse ud over det sædvanlige.