At omgive sig med spændende kunst på arbejdspladsen er en berigelse for såvel ledelse som medarbejdere. Kunst kan danne rammen om et innovativt og kreativt miljø og kan inspirere til nye tanker og aspekter i løbet af en arbejdsdag.

GALLERI V58 har stor erfaring med udstillinger i bl.a. virksomheder og institutioner, og vi kan derfor rådgive dig med henblik på at vælge de kunstværker, som passer til din virksomheds identitet, brand og værdier. Uanset om udtrykket skal være diskret, dynamisk eller et sted midt imellem, kan vi altid finde en løsning.

Vi tilbyder en lejeordning, som er fleksibel og som altid er tilpasset den enkelte virksomhed. Ved et uforpligtende og gratis besøg i din virksomhed, finder vi sammen ud af, hvad der kunne være interessant for netop dig, og vi kan herudfra afgive et uforpligtende tilbud.

Vi har udarbejdet en model, som giver mulighed for, at en del af den månedlige leje overføres til virksomhedens egen bonus/købs konto. Sådan får I på en nem (og fordelagtig) måde skiftende udstillinger i virksomheden – og tilmed mulighed for at erhverve spændende kunst.

Husk at køb af kunstværker kan afskrives som driftsomkostninger.

Vi håber, at dette har vakt din interesse, og glæder os til at høre fra dig. Ring, mail eller kom forbi galleriet til en uforpligtende snak.

Tlf.: 86 25 91 00
Kontakt os i dag